Producten
Snelzoeken
Zoekterm(en)

Zoeken
Login


Nieuwe klant Login
Advitronics PortaDial (Type Keypad) Deurtelefoon voorzien van een toetsenklavier.
Advitronics PortaDial (Type Keypad) Deurtelefoon voorzien van een toetsenklavier.
0 Reviews | Review toevoegen

Artikelnummer

300310K0 

€ 620,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

PortaDial Deurtelefoon voorzien van een toetsenklavier.

De deurtelefoon met het toetsenklavier heeft dezelfde kwaliteiten als de PortaDial Type 1. Het toetsenklavier en de drukknop zijn afgemonteerd op
het mainboard van de deurtelefoon. Dit mainboard is dan ook anders als die van de PortaDial Type 1, 1A en 1B.Ook het aansluiten van deze deurtelefoon gebeurt anders.
Deze deurtelefoon dient namelijk d.m.v. 2 CAT-5 kabels aangesloten te worden en kan alleen worden toegepast op de volgende Interface:

  • Interface Type 8

Standaard wordt de deurtelefoon als inbouw model geleverd. Door er een Waterdichte RVS Opbouwrand bij te bestellen kan deze
op de juiste manier tegen bijvoorbeeld een muur worden geplaatst. Deze waterdichte opbouwrand wordt vaak ook gebruikt als inbouwbak in een buitenmuur.
Hierdoor heeft een aannemer altijd de juiste maat en kan de deurtelefoon er op een later tijdstip zonder problemen in afgemonteerd worden.

Ook verkrijgbaar met verlicht keypad, informeer naar de mogelijkheden en de prijs is op aanvraag.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.