Producten
Snelzoeken
Zoekterm(en)

Zoeken
Login


Nieuwe klant Login
Draytek Vigor 2860n+ VDSL2 Modem Firewall Annex B
Draytek Vigor 2860n+ VDSL2 Modem Firewall Annex B
0 Reviews | Review toevoegen

Draytek Vigor 2860n+ VDSL2 - ADSL2/2+ modem/router, 1 Gigabit WAN, 6 gigabit L kenmerken Vigor 2860n+ VDSL2 - ADSL2/2+ modem/router, 1 Gigabit WAN, 6 gigabit LAN, 802.11n + 802.11a wireless (2,4GHz +

Artikelnummer

V2860n+-B 

€ 279,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Draytek Vigor 2860n+ VDSL2 Modem Firewall Annex B

De Draytek Vigor 2860n+ is een draadloos VDSL2 modem met 6 gigabit LAN poorten en een ingebouwde firewall. De Draytek Vigor 2860n+ kan zowel voor ADSL via ISDN als voor VDSL gebruikt worden en ondersteunt 3G of 4G dongles als extra backup via de USB aansluiting.


Eigenschappen Draytek Vigor 2860n+
 • Dual-band WiFi op 2,4 Ghz en 5 Ghz
 • Geschikt voor ADSL2+ en VDSL2 internet
 • Ingebouwde Firewall en VPN mogelijkheden
 • 6 Gigabit LAN poorten en 2 USB poorten
 • Load balancing en fail-over techniek
 • Dual-wan mogelijkheid voor 2 internet verbindingen
 • 3G / 4G dongle backup via USB poorten

Dual Band Wireless
De Draytek Vigor 2860n+ is een professioneel draadloos VDSL2 modem met ingebouwde firewall, geschikt voor het MKB. Dit modem kan in combinatie met ADSL verbindingen via ISDN, ADSL2+, VDSL en VDSL2 verbindingen worden gebruikt.

Het unieke aan de Draytek Vigor 2860n+ is dat deze beschikt over een Dual Band Wireless functionaliteit die via twee chips wordt doorgegeven. Veel merken bieden dual band via één chip, wat de snelheid en stabiliteit van de verbinding niet ten goede komt. Om dit te voorkomen biedt Draytek daarom dual band via twee aparte chips, waarvan één toegewijd aan 2,4 GHz en één toegewijd aan 5 GHz.

Stabiele en veilige verbinding
De 6 Gigabit LAN poorten maken het mogelijk om computers onderling op 1000 Mbps met elkaar te verbinden. De VDSL2 poort kan tot 200 Mbps aan en met behulp van een tweede WAN-aansluiting kan er een tweede internetaansluiting met een maximale snelheid van 300 Mbps worden aangesloten. Via de USB poorten kunt u ook nog een 3G of 4G USB dongle aansluiten zodat u een derde internet backup heeft.

Ingebouwde firewall met SPI en CSM
In de Draytek Vigor 2860n+ zit een uitgebreide firewall met onder andere Stateful Packet Inspection (SPI) waarmee de firewall data kan inlezen voordat deze bij uw PC aankomt. Zo kunnen schadelijke pakketjes worden onderschept voordat ze schade aanrichten. Ook zit er een DDoS bescherming in de Draytek Vigor 2860n+. Wanneer een DDoS aanval wordt gedetecteerd zal de firewall automatisch het verkeer met de aanvaller blokkeren.

Met Content Security Management (CSM) heeft u de mogelijkheid om content filtering toe te passen, bijvoorbeeld voor het inschakelen van ouderlijk toezicht. Schadelijke of aanstootgevende content kan worden geblokkeerd door opgegeven URL's of zoekwoorden. Ook kunt u een tijdschema instellen voor toegang tot internet en kunt u bepaalde bestands-extensies automatisch blokkeren van uw netwerk.

VLAN
Met de Draytek Vigor 2860n+ kunt u ook meerdere VLAN netwerken (virtuele LAN netwerken) opzetten zodat het gemakkelijk wordt om bijvoorbeeld een gastennetwerk aan te leggen voor bezoekers die geen toegang hebben tot uw eigen bedrijfsnetwerk.

VPN
Wanneer u een VPN verbinding wilt opzetten kunt u met de Draytek Vigor 2860n+ tot wel 32 VPN tunnels tegelijk opzetten.
Een IPsec VPN verbinding maakt het mogelijk om een veilige verbinding tussen twee netwerken op te zetten via het internet. De Draytek Vigor 2860n+ ondersteunt de MPPE, AES, DES en 3DES VPN-encryptie.

2 x USB 2.0 poorten
Aan de achterkant van de Draytek Vigor 2860n+ zitten twee USB 2.0 poorten waarop u niet alleen een 3G of 4G USB dongle
kunt aansluiten, maar ook een USB harde schijf of USB printer. Zo kunt u eenvoudig overal vanaf het netwerk printen zonder dat u de printer op een PC hoeft aan te sluiten.

Inhoud verpakking
De Draytek Vigor 2860n+ wordt geleverd met de volgende onderdelen in de verpakking:
 
 • Draytek Vigor 2860n+ B (ISDN)
 • Netstroomadapter
 • Ethernetkabel
 • Telefoonkabel
 • CD-rom
 • Handleiding 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.